Sponsoring

Doelgroep

Dit event is bedoeld voor ondernemende professionals van financieel advieskantoren die hun bedrijfsstrategie én hun kantoor toekomstbestendig willen maken. Dit event helpt hen om alles uit de beschikbare nieuwste technologieën te halen.

Sponsoring

Richt jouw organisatie zich op deze doelgroep, maak dan gebruik van de sponsormogelijkheden van dit am:event. Een sponsor is zowel voor, tijdens als na onze events in beeld. Voorafgaand aan het event via brede communicatie aan ruim 84.600 financieel professionals via de am:nieuwsbrieven, het online am: platform en het am:magazine. Tijdens het event kunt u via verschillende sponsorpakketten optimaal in contact komen met de doelgroep. Na het event vindt grondige evaluatie plaats van het event en besteedt ons am:platform volop aandacht aan nabeschouwingen.

Geen sponsor maar wel in beeld?

Wil je op het netvlies komen van adviseurs maar ben je geen sponsor van het event? Dan zijn er advertentie- en advertorialmogelijkheden in een speciale uitgave van am:magazine met het thema 'kantoor van de toekomst'.

De special verschijnt op 20 mei en heeft deze inhoud:
- Een terugblik op het event.
- Een samenvatting van toekomstadviezen voor de ondernemende adviseur:
     - Wat je moet weten over ICT om toekomstbestendig te worden?
   - Hoe gaat innovatieve marketing het verschil maken?
   - Wat moet je weten over arbeidsrecht en beloningsbeleid bij koerswijzigingen in je bedrijfsvoering?

We vertellen graag meer over de mogelijkheden. Bel ons op (088) 5840 861!

Niets missen? Abonneer je op am:magazine!

Wil jij niets missen op het gebied van verzekeringsnieuws? Word dan abonnee van am:magazine. Het blad is je maandelijkse inspiratie met achtergronden, diepgang en opinie. am:magazine verschijnt 10 keer per jaar en bevat 4 specials. Ook krijg je toegang tot het online digitale magazine & hoge kortingen op events!

Abonneer je hier >>

 

am:signalen flash

am:signalen flash is de gratis dagelijkse nieuwsbrief van am:. Je ontvangt elke middag een nieuwsupdate met headlines, blogs etc. in je mailbox.

Inschrijven >>

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.