Locatie & contact

am:kantoorvandetoekomst vindt plaats op dinsdag 19 april in Supernova Jaarbeurs in Utrecht.

Supernova Jaarbeurs in Media Plaza
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

Routebeschrijving

Of je nu met de auto komt of met het openbaar vervoer, route-informatie vind je hier op de website van de Jaarbeurs. Je kunt hier een plattegrond bekijken van het terrein van de Jaarbeurs. Supernova bevindt zich boven de hallen 9 t/m 11.

Parkeren

Als je met de auto komt, dan kun je het beste parkeren op parkeerplaats P4. Meer informatie over parkeren bij de Jaarbeurs staat op de parkeerwebsite van de Jaarbeurs. Je ontvangt van am: een uitrijkaart na afloop van het event.

De jaarbeurs adviseert om het volgende adres in het navigatiesysteem in te voeren, om te voorkomen dat je op het Jaarbeursplein in de wegwerkzaamheden terechtkomt: Truus van Lierlaan 1, 3527 KZ Utrecht.

All-inclusive

Hapjes, drankjes en een lunch: alles staat voor je klaar tijdens dit all-inclusive event. Je kunt rekenen op de excellente catering van Supernova Jaarbeurs Utrecht. Alle am:events bieden het perfecte decor voor een leerzame dag vol netwerkmogelijkheden.

Contact

Voor meer informatie over de organisatie van het congres kan je contact opnemen met:

Vakmedianet
Cindy Dijkerman
T (088) 5840 866
E cindydijkerman@vakmedianet.nl

Voor meer informatie over de sponsormogelijkheden kan je contact opnemen met:

Vakmedianet
Gerdien Ruitenbeek
T (088) 5840 868
E gerdienruitenbeek@vakmedianet.nl

 

Niets missen? Abonneer je op am:magazine!

Wil jij niets missen op het gebied van verzekeringsnieuws? Word dan abonnee van am:magazine. Het blad is je maandelijkse inspiratie met achtergronden, diepgang en opinie. am:magazine verschijnt 10 keer per jaar en bevat 4 specials. Ook krijg je toegang tot het online digitale magazine & hoge kortingen op events!

Abonneer je hier >>

 

am:signalen flash

am:signalen flash is de gratis dagelijkse nieuwsbrief van am:. Je ontvangt elke middag een nieuwsupdate met headlines, blogs etc. in je mailbox.

Inschrijven >>

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.